Erdek Devlet Hastanesi'ne 1 milyon lira ek ödenek

Erdek Devlet Hastanesi

Tıbbi donanım ve eksiklerinin tamamlanmasında kullanılmak üzere 1 milyon lira ödenek gönderildi




Önder BALIKÇI                    -      ERDEK


Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nin tıbbi donanım ve eksiklerinin tamamlanmasında kullanılmak üzere son dönemde toplam 1 milyon lira ödenek geldiği öğrenildi.

Hastane Başhekimi Mahmut Ekiz, hastaneleri için taleplerinin olumlu karşılanarak, Erdek Mal Müdürlüğü'nce, Hastane Döner Sermâye Müdürlüğü ve İlçe Özel İdaresi'ne gelen ödenek miktarının 1 milyon liraya ulaştığını belirtti.

Gönderilen ödeneklerin, Sağlık Bakanlığı'nın, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nin, ilçe ve yöre halkına bir an önce, en iyi düzeyde hizmet vermesinin sağlanmasının bir göstergesi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Başhekim Mahmut Ekiz, son dönemde gelen ödeneklerin, hastane inşaatında harcanan ödeneğin dışında bulunduğuna dikkati çekti.

Hastanede kurulacak diyaliz ünitesi hakkında da bilgi veren Ekiz, Diyaliz merkezimiz de, çok yakın bir gelecekte kurulabilecek aşamaya geldi. Kaymakamımız İsmail Kaygısız'ın önderliğinde, hayırsever vatandaşların gerçekleştirdikleri yardımlar, hastanemiz bünyesindeki diyaliz merkezimizi de kuracak düzeye yaklaştırmıştır” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false